Šmekerica izbor stigao u Niš

Šmekerica izbor za pse sa i bez rase, svih boja, veličina i šara, među kojima će izabrani pobednik biti zaštitno lice hrane za pse Dog&Style, do sada je obišao 4 grada u Srbiji. Nakon Kragujevca, Novog Sada i Beograda, na red je stigao Niš, gde je 7. juna na niškoj Tvrđavi, na platou iza Planinarskog doma, održano takmičenje za ljubimce sa juga Srbije.

Prijavljeni četvoronožni kandidati odmerili su svoje snage pred žirijem koji je dodelio 15 nagrada u zabavnim kategorijama. Za glavnu titulu ŠmeKera i ŠmeKeruše 2014 ljubimci su se fotografisali u posebno dizajniranom Šmekerica kabrioletu. Sve fotografije će biti postavljene na Fejsbuk stranicu Dog&Style (www.facebook.com/dogandstyle), a glasanje će trajati mesec dana. Kao i do sada,  i u ovom gradu bira se tri psa za ulazak u finale, gde će se na kraju godine učesnici boriti da se upravo oni nađu na ambalaži hrane za pse Veterinarskog zavoda Subotice, ali i za niz nagrada i poklona.

Posetioci ovog događaja takođe su mogli da se zabave takmičenjem u popularnoj srpskoj Android igrici – Lajavko. Maskota Dog&Style hrane, ŠmeKer, pojavljuje se u igrici koja ima humanitarni karakter, pa će korisnici sa svakim preuzimanjem ove besplatne aplikacije učestvovati u donaciji hrane za pse azilima na teritoriji Srbije.

Na Šmekerica izboru u Nišu, Veterinarski zavod Subotica je u saradnji sa niškim udruženjima za zaštitu životinja organizovao prikupljanje hrane i opreme za ljubimce iz područja ugroženih poplavama koje su pogodile Srbiju prošlog meseca. Inače, čitava manifestacija propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama.

Šmekerica izbor stigao u Niš
Šmekerica izbor stigao u Niš
Šmekerica izbor stigao u Niš