Sastanak sa poslovnim partnerima u susret novoj sezoni otkupa suncokreta i soje

Žetva suncokreta je tek otpočela i otkup ove poljoprivredne sirovine na samom je početku. Početak žetve na većini lokaliteta očekuje se do 5. septembra, dok se intenzivna žetva soje očekuje u periodu od 10. do 15. septembra.

Upravo tim povodom i u susret ovogodišnjoj sezoni otkupa, Victoria Logistic organizovala je sastanak sa poslovnim partnerima. Preko 200 poljoprivrednih proizvođača iz cele Srbije okupilo se ovom prilikom u Novom Sadu, a prisutnima su se obratili Nikola Vujačić, direktor operacija kompanije Victoria Group; Mladen Jovanović, direktor Victoria Logistic; Goran Borčak, komercijalni direktor Victoria Logistic; Dragoljub Milinković, direktor front office službe, i Natalija Kurjak, direktor marketinga Victoria Logistic. Nakon predstavljanja kompanijskih planova koji se tiču otkupa, partneri su imali priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja se tiču kako otkupa suncokreta i soje, tako i saradnje sa kompanijom u narednom periodu.

Victoria Logistic, članica Victoria Group, sarađuje sa više od 40.000 poljoprivrednih proizvođača preko 300 kooperanata, i godišnje ulaže preko 50 miliona evra za predfinansiranje poljoprivredne proizvodnje. Od nedavno, kompanija je uvela i ISCC standard, koji će dodatno garantovati bezbednost i kvalitet sirovina.