Arhiva vesti

28.06.2017
Kompaniju Victoriaoil, članicu Victoria Group, tokom obilaska opštine Šid 27. juna, posetio je pokrajinski sekretar za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Vuk Radojević. Delegaciju ministarstva dočekao je generalni direktor kompanije Srđan Popov.
>>
27.06.2017
Godinu dana rada AgroPort centra u Bačkoj Palanci obeleženo je 26. juna. Tom prilikom kompanije Victoria Logistic i Luka Bačka Palanka ugostile su poslovne partnere uz organizovani obilazak i predstavljanje ponude. O uslugama i do sada postignutim rezultatima govorio je Vladimir Grujičić, direktor Luke Bačka Palanka i direktor sektora skladištenja Victoria Logistic.
>>
26.06.2017
U Herceg Novom je od 19. do 23. juna održano 58. Savetovanje o proizvodnji i preradi uljarica, ove godine pod nazivom “Inovacije za bolji svet”. Fokus je bio upravo na inovacijama u nauci i primeni novih saznanja u praksi uljarske industrije.
>>
21.06.2017
Victoria Logistic pripremila je letnji dvobroj biltena „Za našu zemlju".
>>
19.06.2017
Treća po redu manifestacija „Dunav Soja Dan Polja — Od BEZ GMO soje do BEZ GMO mleka“, održana je 15. juna u Lugovu kod Sombora, a okupila je preko tri stotine proizvođača soje iz cele zemlje, kao i predstavnike prerađivačke industrije i naučne zajednice.
>>
16.06.2017
Iskon jestivo suncokretovo ulje je drugi put zaredom dobilo prestižno priznanje „Superior Taste Award“, koje dodeljuje Međunarodni institut za ukus i kvalitet iTQi (International Taste and Quality Institute). U pitanju je vodeća svetska organizacija koju čine šefovi kuhinja i somelijei nagrađeni čuvenim Mišlenovim zvezdicama, koji testiraju prehrambene proizvode i promovišu vrhunski kvalitet
>>
9.06.2017
Po preseku stanja useva početkom juna, već se mogu dati prve prognoze o tome šta poljoprivrednike čeka u narednom periodu do žetve, odnosno otkupa. Interesovanje proizvođača za suncokret i soju i ove godine je bilo veliko, što pokazuju površine pod ovim uljaricama. Pod suncokretom je posejano oko 220.000 ha, a pod sojom čak 230.000 ha prema nekim procenama.
>>
2.06.2017
Call centar kompanije Victoria Logistic već četiri godine prima pozive poljoprivrednih proizvođača iz cele Srbije. Stručna služba kompanije je do sada dala preko 1.500 saveta na najrazličitije agro teme, a korisnici su ga ocenili kao brz i lak način dobijanja korisnih i proverenih informacija.
>>