Šmekerica Contest stiže u Pančevo

ŠmeKERica izbor za psa koji će biti zaštitno lice Dog&Style hrane za pse Veterinarskog zavoda Subotica seli se u Pančevo, nakon završenih takmičenja u Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Putem Fejsbuk stranice vlasnici mogu prijaviti svoje kućne ljubimce, bez obzira da li su rasni ili ne, za učešće na reviji koja će se održati 9. avgusta u 16 sati na platou ispred opštine u centru Pančeva.

Učesnici će se takmičiti za neku od 15 zabavnih titula koje dodeljuje žiri, kao i za učešće u finalu izbora. Naime, svi psi će biti fotografisani u Šmekerica kabrioletu, a fotografije će posle događaja biti postavljene na Fejsbuk stranici, gde će svi zainteresovani moći da glasaju za svoje favorite tokom 30 dana i tako odaberu tri psa koji će se naći u finalu Šmekerica izbora.

Kao i na prethodnim događajima, organizovane su zabavne aktivnosti za posetioce, uključujući i takmičenje u popularnoj srpskoj Android igrici „Lajavko“, u kojoj se pojavljuje aktuelna maskota Dog&Style hrane, Šmeker, i čijim besplatnim preuzimanjem igrači učestvuju u donaciji hrane za pse azilima na teritoriji Srbije.

Samom događaju prisustvovaće i veterinari iz Pančeva, koji će biti na raspolaganju svim vlasnicima pasa za savete u vezi sa zdravljem i negom ljubimaca. U saradnji sa udruženjem za zaštitu životinja iz Pančeva, biće organizovano i udomljavanje štenaca.