Veterinarski zavod Subotica dobitnik priznanja Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja

Veterinarski zavod Subotica, članica Victoria Group, dobio je nagradu Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja u Vojvodini, kao priznanje za poslovne rezultate postignute u 2013. godini. Rekordna proizvodnja i prodaja hrane za životinje uz proširenje proizvodnih kapaciteta, kao i uspešno lansiranje novog brenda hrane za pse „Dog&Style“, izdvajaju se među poslovnim uspesima koje je Zavod ostvario tokom prošle godine.

„Čast nam je što je Veterinarski zavod Subotica laureat priznanja sa toliko dugom tradicijom i što su naši poslovni uspesi prepoznati od strane Komore. Rezultati koje smo postigli u 2013. godini, kao i nagrada koju smo dobili, obavezuju nas da dalje razvijamo poslovanje kompanije u svim segmentima. Nakon investiranja u pogone za proizvodnju hrane za životinje, u ovoj godini fokus će biti proširenje proizvodnih kapaciteta za hemofarmaceutske i biološke preparate, uz cilj da nadmašimo odlične prošlogodišnje prodajne rezultate koji su još jedna potvrda naših stalnih ulaganja u kvalitet proizvodnog portfolia Zavoda“ – izjavila je prilikom primanja nagrade Slađana Kovčin, koordinator marketinga Veterinarskog zavoda Subotica.

Nagrada Privredne komore Vojvodine je tradicionalno priznanje, ove godine uručeno 51. put preduzećima i pojedincima koji su svojim rezultatima rada doprineli ukupnom razvoju privrede Vojvodine, a time i čitave zemlje. Pored Veterinarskog zavoda Subotica, za značajna privredna ostvarenja nagrađeno je još 12 kompanija i 6 pojedica.

Veterinarski zavod Subotica dobitnik priznanja Privredne komore Vojvodine
Veterinarski zavod Subotica dobitnik priznanja Privredne komore Vojvodine