Šmekerica Contest Veterinarskog zavoda Subotica u Beogradu

Nakon potrage za zaštitnim licem Dog&Style hrane za pse u Kragujevcu i Novom Sadu, novo odredište Šmekerica izbora je Beograd. Pozivamo vas da sa vašim kućnim ljubimcem dođete u tržni centar Delta City, u subotu, 5. aprila, od 15 sati.

U okviru programa biće predstavljeni psi učesnici takmičenja, dodeljeno 15 zabavnih titula i nagrada poput onih za cicu zavodnicu, glavnog hipstera, pankera ili fensericu prestonice, a za glavnu titulu Šmekera i Šmekeruše 2014 ljubimci će se fotografisati u posebno dizajniranom Šmekerica kabrioletu. Sve fotografije će posle događaja biti postavljene na Facebook stranici Dog&Style, kada počinje glasanje za finaliste iz Beograda i traje narednih mesec dana. Kao i u prethodnim gradovima, mesta u finalu ima za tri psa iz Beograda.

Jedna od zabavnih aktivnosti na događaju biće i takmičenje u popularnoj srpskoj Android igrici – Lajavko. Maskota Dog&Style hrane, Šmeker, pojavljuje se u igrici, a čitava igrica ima humanitarni karakter, pa će korisnici sa svakim preuzimanjem ove besplatne aplikacije, učestvovati u donaciji hrane za pse azilima na teritoriji Srbije. Pobednik će osvojiti vrednu nagradu, dok je Veterinarski zavod Subotica za svakog učesnika pripremio ukusne poklone u vidu svoje stajliš  hrane za pse. Stoga pozivamo sve vlasnike pasa da obavezno prijave učešće na Facebook strani Dog&Style.

Čitava manifestacija „Šmekerica Contest“ u svim gradovima Srbije propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama.