Zatvoren 80. Međunarodni poljoprivredni sajam

Victoria Group je na 80. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu predstavila svoje poslovanje i proizvodno-uslužni portfolio kompanija članica. Sajam je svečano otvoren u prisustvu državnih zvaničnika i predstavnika najvećih agro kompanija na srpskom tržištu. Štand Victoria Group tom prilikom posetili su predsednik Vlade Republike Srbije, Ivica Dačić, i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Goran Knežević, gde ih je dočekao John Chetcutti, direktor operacija, zajedno sa generalnim direktorima kompanija članica.

Tokom trajanja sajma, Victoria Group učestvovala je na dve konferencije regionalnog karaktera. Generalni direktor Victoria Logistic, Goran Borčak, predstavljao je kompaniju na poslovnom forumu o regionalnoj saradnji u oblasti agrara i prehrambene industrije, u organizaciji Ministarstava poljoprivrede Srbije i Hrvatske.  Na konferenciji i okruglom stolu o značaju obeležavanja non-GMO proizvoda učestvovali su James King, generalni direktor Sojaproteina, i Natalija Kurjak, menadžer za marketing i odnose sa partnerima Victoria Group.

U okviru izbora najboljih prehrambenih proizvoda, tradicionalnog sajamskog dešavanja, Iskon ulje odlikovano je sa čak dva priznanja u kategoriji jestivih ulja – suncokretovo ulje nagrađeno je zlatnom medaljom za kvalitet, dok je Iskon sojino ulje nagrađeno srebrnom medaljom.

Veterinarski zavod Subotica je na ovogodišnjem sajmu lansirao novi brend hrane za pse Dog&Style, pa je tim povodom organizovana revija pasa, frizura i stilova pod istim nazivom.

U Kongresnom centru, pred sajamskom publikom i partnerima, kroz pojedinačne prezentacije predstavile su se kompanije Sojaprotein, Veterinarski zavod Subotica, SP Laboratorija, Fertil, Victoria Logistic i Agrotim.

Povodom Poljoprivrednog sajma kompanije Victoria Logistic i Victoriaoil upriličile su druženje sa partnerima kao zahvalnost za dugogodišnju uspešnu saradnju, kroz izlet i sportske aktivnosti na Fruškoj Gori, odnosno ručak na Salašu 84 kod Novog Sada.

 

Pogledajte kratki film o nastupu Victoria Group na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Štand Victoria Group na Sajmu poljoprivrede
Štand Victoria Group na Sajmu poljoprivrede
Štand Victoria Group na Sajmu poljoprivrede
Štand Victoria Group na Sajmu poljoprivrede