Victoria Logistic Srebrni sponzor dečijeg festivala Baby Exit

Baby Exit, 12. festival optimizma, održan je 8 i 9. juna 2013. godine u sportsko-poslovnom centru Spens u Novom Sadu. Victoria Logistic, članica Victoria Group,  bila je Srebrni sponzor ovog događaja, koji je posetilo oko 30.000 posetilaca. U sklopu festivala kompanija je organizovala dve aktivnosti:

„Borba protiv ambrozije“ – odigrana je fudbalska utakmica između ekipa „Suncokreti Victoria Logistic Agrotima“ i „Ambrozije“, koje su činila najmlađa deca-petlići iz fudbalskog kluba „Bečej“, uz pobedu Suncokreta. Tom prilikom, Natalija Kurjak, menadžer za marketing i odnose sa partnerima Victoria Group, istakla je značaj uništenja ambrozije i najavila nove akcije sa tim ciljem u narednom periodu.

„Stočiću postavi se“ – na štandu Victoria Logistic Agrotima govorilo se o značaju zdrave i uravnotežene ishrane, kao i o gajenju genetski nemodifikovanih biljaka. Deca i njihovi roditelji grickali su genetski nemodifikovanu soju uzgajanu na njivama u Srbiji, a koja se prerađuje u fabrici Sojaprotein, takođe članici Victoria Group. Posebni gosti su bila deca iz dečijih vrtića „Labud Pejović “ iz Bečeja i „Veseli patuljak“ iz Novog Sada.