Victoria Logistic organizovala skup za poslovne partnere

Kompanija Victoria Logistic je 4. aprila, povodom predstojeće setve, održala sastanak za oko 250 poslovnih partnera u kongresnoj sali Master centra u Novom Sadu. Tom prilikom razmenjena su mišljenja, ali i razmatrani planovi za predstojeći period.

Upravo o planovima i strategiji  kompanije govorio je generalni direktor Goran Borčak, koji je pozdravio  prisutne i u kratkim crtama rezimirao sve probleme koji su zadesili domaći agrar u 2012. godini. Naglasio je da nova godina donosi nove izazove, ali da je Victoria Logistic spremna da na njih odgovori i zajednički sa partnerima realizuje postavljene ciljeve. Predstavio je i reorganizaciju unutar kompanije, koja je zarad što kvalitetinijeg funkcionisanja, od nedavno podeljena u dve povezane celine: logističke procese i Agrotim.

Posebnu prezentaciju je imao Agrotim, čije je članove, između ostalog, predstavio Nebojša Vuković, rukovodilac front ofisa. Na skupu su govorili i: Mladen Jovanović, rukovodilac službe transporta i skladištenja; Dragoljub Milinković, rukovodilac category menadžera, i dr Duško Marinković, stručni saradnik u službi Agro-servis. Prisutnima se obratilo i nekoliko partnera, koji su izneli svoja iskustva u saradnji sa kompanijom Victoria Logistic, ocenivši je kao izuzetno uspešnu.