Victoria Group na SAP Forumu

Kompanija SAP organizovala je u Beogradu najveću godišnju konferenciju, SAP Forum, pod nazivom “Iskusite budućnost poslovanja”. Ove godine, centralna tema bile su inovacije i najnoviji globalni trendovi u svetu poslovnih rešenja. Nakon uvodnih obraćanja generalnog direktora SAP za centralnu i istočnu Evropu, Simona Kaluže, i generalnog direktora SAP za jugoistočnu Evropu, Vojislava Genića, učesnici konferencije upoznali su se sa mogućnostima SAP aplikacija koje podržavaju strategije za razvoj poslovanja, kao i sa konkretnim iskustvima korisnika.

Victoria Group je u ovom segmentu predstavila svoje iskustvo u implementaciji SAP rešenja, kao i planove za dalji razvoj sistema. Prezentaciju je održao Igor Mihovilović, rukovodilac za aplikativne usluge Victoria Group, osvrnuvši se prvenstveno na razloge zbog kojih je izabran SAP, odabrane module i krajnji rezultat, odnosno sve prednosti i unapređenja u poslovnim procesima kompanije koja su došla do izražaja po uvođenju ovog rešenja.

Povodom učešća na SAP Forumu, Zoran Mitrović, generalni direktor Victoria Group, izjavio je: “Odluka za uvođenje novog ERP rešenja posledica je potrebe da različite informacione sisteme koje smo imali u kompanijama članicama zamenimo jedinstvenim, pouzdanim sistemom, koji bi bio podrška poslovanju kako na operativnom, tako i na strateškom nivou. Znali smo da će najveći izazov biti informaciono objedinjavanje deset kompanija koje se bave različitim delatnostima. Uvođenje SAP u Victoria Group, Victoriaoil i Fertil je brzo počelo da donosi rezultate, pa tako sada imamo mogućnost da pratimo sve aspekte poslovanja u realnom vremenu. O uspehu sa kojim smo uveli SAP u naše kompanije govori i srebrna medalja za implementaciju SAP rešenja na nivou Centralne i Istočne Evrope’’.