Šmekerica Contest Veterinarskog zavoda Subotica u Novom Sadu

Posle decembarskog događaja u Kragujevcu, u kome je učestvovalo preko stotinu pasa, Novi Sad je sledeći grad u kome Veterinarski zavod Subotica održava Šmekerica Contest - izbor za psa koji će biti zaštitno lice hrane za pse Dog&Style. Vlasnike i njihove kućne ljubimce koji 8. februara dođu u Apolo Centar od 15h očekuje i fotografisanje, degustacija hrane, poklon za svakog učesnika koji bude prijavljen preko Facebook strane, kao i još nekoliko iznenađenja.

Novosadsko takmičenje prati humanitarna akcija za pomoć Sigurnoj kući za decu, koja se nalazi pri Centru za socijalni rad. Pored donacije Veterinarskog zavoda Subotica i Apolo Centra, vlasnici pasa će takođe na samom događaju moći da daju svoj doprinos akciji. Sa druge strane, celokupna manifestacija Šmekerica Contest propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama.

Podsećamo vas ujedno na koncept takmičenja: osim u Kragujevcu i Novom Sadu, događaji će biti organizovani i u Beogradu, Nišu, Subotici i Pančevu. Nakon svakog od njih dalji izbor će se premeštati na Facebook stranu Dog&Style, gde će se u narednih mesec dana lajkovati fotografije pasa učesnika. U svakom gradu biće izabrano po troje finalista sa najviše lajkova, što će na kraju dati ukupno 18 ljubimaca, od kojih će jedan poneti titulu Šmeker/Šmekeruša 2014. Pored toga, na svakom događaju biće dodeljeno i 15 nagrada u zabavnim kategorijama, kao što su Naj hipster, Naj kuler, Fenserica, Cica zavodnica itd.