Korporativne komunikacije Victoria Group najbolje u Srbiji u 2012. godini

Društvo Srbije za odnose sa javnošću je sinoć na svečanom Prijemu dodelilo tradicionalne godišnje nagrade za najbolje radove profesionalaca u oblasti odnosa s javnošću. Naša kompanija osvojila je prvu nagradu u kategoriji „Korporativne komunikacije za velika preduzeća“ za 2012. godinu.  U oštroj konkurenciji osam prijavljenih kompanija u ovoj kategoriji (Carlsberg, Siemens, Coca-Cola, Telenor, Procter&Gamble, VIP mobile, JKP Vode Vojvodine), ocenama 13 članova stručnog žirija projekat korporativnih komunikacija kompanije Victoria Group je izabran za najbolji. 

Ovo prestižno strukovno priznanje dodeljeno je za prezentovane rezultate osnivanja i razvoja Sektora korporativnih komunikacija, realizovane projekte u 2012. godini (usvajanje novog vizuelnog identiteta, komunikaciju sa medijima, izradu novog veb sajta, aktivnosti u poslovnoj zajednici, produkciju korporativnih materijala i dr), dok je poseban akcenat stavljen na svečano otvaranje novog pogona u fabrici Sojaprotein, održano u septembru prošle godine.

Nagrada PRiznanje dodeljuje se već šesnaestu godinu za redom, a žiri čine priznati stručnjaci iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću. Ovogodišnje PRiznanje dodeljeno je na svečanoj ceremoniji u hotelu Falkensteiner, u prisustvu predstavnika najvećih kompanija, medija, marketinških i PR agencija u Srbiji.