Iskon ulje dobitnik dve medalje za kvalitet novosadskog sajma poljoprivrede

Kompanija Victoriaoil, koja posluje u sastavu Victoria Group, osvojila je dva značajna priznanja na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. U kategoriji jestivih ulja Iskon suncokretovo ulje nagrađeno je zlatnom medaljom za kvalitet, dok je Iskon sojino ulje nagrađeno srebrnom medaljom.

„Nagrade su nam veoma važne jer predstavljaju potvrdu da uspešno poslujemo, ali i ono što je još važnije, da tržištu i potrošačima nudimo zaista kvalitetne proizvode. Ove godine Iskon ulje osvojilo je priznanje Najbolje iz Srbije, kao i najvišu ocenu za kvalitet rafinisanog suncokretovog ulja Asocijacije potrošača Srbije, a sada smo osvojili i nagradu za kvalitet, ne samo suncokretovog, već i sojinog ulja, kao potpuno novog proizvoda u našem portfoliju“, izjavio je prilikom primanja nagradnje Vladimir Šarac, direktor sektora kontrole Victoriaoil fabrike.

Visokokvalitetno suncokretovo ulje Iskon sa očuvanim prirodnim karakteristikama beleži stalni rast u proizvodnji i prodaji, pa je tako tokom 2012. godine proizvedeno preko 65 miliona boca. Od trenutka kada je 2009. godine brend debitovao na domaćem tržištu, zabeležene su i brojne nagrade za kvalitet u zemlji i inostranstvu. Od nedavno je na tržište plasirano i rafinisano sojino ulje, koje se proizvodi od isključivo genetski nemodifikovanog sojinog zrna.

Zlatna i srebrna medalja za Iskon ulje