Victoria Group i u 2018. godini među najvećim izvoznicima Srbije

Victoria Group je već godinama jedan od najvećih izvoznika Srbije, a svoju poziciju među kompanijama koje najviše doprinose spoljnotrgovinskom bilansu naše zemlje potvrdila je i 2018. godine.

Ministarstvo finansija Republike Srbije objavilo je listu 15 najvećih izvoznika u prošloj godini prema podacima Uprave carina. Victoria Group se nalazi na 15. mestu, sa izvozom vrednim 130 miliona evra, kao jedina kompanija iz oblasti poljoprivrede.

SRB

Victoria Logistic sa partnerima na 53. Savetovanju agronoma

Na Zlatiboru je, od 27. do 31. januara, održano 53. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada. Broj od 1400 posetilaca učinio je da ovogodišnji skup bude najposećeniji u istoriji održavanja, a Savetovanje je tradicionalno okupilo sve relevantne učesnike iz sektora poljoprivrede i promovisalo blisku saradnju nauke i struke i prakse.

SRB

Victoria Logistic objavila 73. broj biltena „Za našu zemlju"

Kompanija Victoria Logistic objavila je 73. broj biltena „Za našu zemlju".

U ovom periodu u kome nema radova u polju, a poljoprivredni proizvođači planiraju setvu, novi broj biltena donosi brojne informacije i edukativne tekstove koji im mogu pomoći u tome. Posebno izdvajamo članke o čuvanju poljoprivredne mehanizacije tokom zime, prolećnoj predsetvenoj pripremi zemljišta i azotu u ishrani biljaka.

SRB

Decembarski broj biltena „Za našu zemlju"

Kompanija Victoria Logistic, članica Victoria Group, objavila je 72. broj biltena „Za našu zemlju".

Poljoprivredne proizvođače očekuje aktuelni sadržaj u rubrikama na koje su već navikli, kao što su izveštaji sa stručnih skupova, pregled stanja na svetskim berzama, iskustva proizvođača sa analizom zemljišta, vesti iz poljoprivrede, zanimljivi intervjui.

Posebno vam skrećemo pažnju na članke o trećoj godini poslovanja AgroPort centra u Bačkoj Palanci, proizvodnji soje u Evropi i problemima savremene poljoprivredne proizvodnje.

SRB

Sojaprotein na EuroTier sajmu u Hanoveru

Kompanija Sojaprotein, članica Victoria Group, peti put zaredom učestvovala je na najznačajnijem evropskom „feed“ sajmu „EuroTier“ koji je organizovan u Hanoveru od 13. do 16. novembra.

Tokom trajanja sajma predstavnici kompanije održali su niz razgovora i sastanaka sa poslovnim partnerima i potencijalnim kupcima, kako distributerima tako i krajnjim korisnicima. Ugovoreno je proširenje saradnje, kao i novi poslovi čija je realizacija već započeta.

SRB

71. broj biltena Victoria Logistic „Za našu zemlju"

Kompanija Victoria Logistic, članica Victoria Group, objavila je 71. broj biltena „Za našu zemlju".

I u ovom broju poljoprivrednike očekuju agro vesti i saveti, izveštaji sa stručnih skupova i savetovanja održanih u proteklih mesec dana, pregled svetskih berzanskih kretanja i drugi korisni sadržaji.

Posebno izdvajamo članke: „Proizvodnja suncokreta i primena precizne poljoprivrede“, „Pojava smanjene osetljivosti korova na herbicide“ i „Organska materija zemljišta i njen značaj“.

SRB

Feed sajam u Kremoni

„Cremona International Livestock Exhibition“, kao jedan od značajnijih evropskih sajmova posvećenih stočarstvu, ove godine je održan od 24. do 27. oktobra u Kremoni. Kompanija Sojaprotein, članica Victoria Group, predstavila je svoje proizvode na ovom „feed“ sajmu preko svog distributera za italijansko tržište, kompanije Barentz Service. Zajedno sa svojim poslovnim partnerom učestovala je na brojnim sastancima sa postojećim i potencijalnim kupcima u cilju unapređenja prodaje u sledećoj kalendarskoj godini.

SRB

Pages